Program izleta

Najdublji kanjon u Evropi, najduži rafting u Evropi. Kanjon rijeke Tare je drugi po veličini u svijetu, odmah iza Kolorada. Ova neukrotiva Rijeka izaziva turiste avanturističkog duha da joj se prepuste i provedu nezaboravne trenutke splavareći njenim nemirnim tokom. Rijeka Tara i kanjon Tare proglašeni su svjetskom baštinom.

Izlet počinje u 7:00 iz Igala. Nakon što stignemo do kanjona  i našeg domaćina slijedi pauza za kafu, čaj. Nakon prihvata gostiju i pauze slijedi doručak za sve učesnike aranžmana, na terasi restorana, na obali rijeke. Na meniju je domaća hrana: sir, pršut,domaći kajmak,.vrući uštipci,med, domaće mlijeko…domaća, ukusna hrana i piće.

Nakon što smo jeli i opustili se,slijedi priprema za rafting, gdje svaki učesnik raftinga dobija odgovarajuću rafting opremu (neoprensko odijelo, čizme, spasilački prsluk, kacigu i veslo) nakon čega se kreće (u 11:00 časova) terenskim vozilom kanjonom rijeke Tare do mjesta početka splavarenja – Brštanovica.

Oko 12:00 časova organizuje se kratak uvod instruktora u rafting, prirodi raftinga, sigurnosnim mjerama i pokretima.

Vrijeme je za – RAFTING! Tri sata nezaboravne avanture najuzbudljivijim dijelovima rijeke, od Brštanovice do Šćepan Polja u dužini od 18 kilometara, niz više od 20 najatraktivnijih i najljepših bukova i brzaka(Brštanovica, Perila, Borovi, Varda, Ćelije, Mladićka,Vjernovića, Grab, Uzlup).U toku rafting predvidjene su pauze za foto safari, posjetu najledenijoj pritoci Tare, rječici Šipčanici, kupanje i osvježenje.

Na završnici rafting oko 14:30-15:00 časova, na Šćepan Polju, na ušću Pive i Tare i mjestu gdje nastaje Rijeka Drina predvidjeno je pristajanje čamca, tuširanje i presvlačenje svih učesnika aranžmana,nakon čega slijedi organizovan ručak u kamp restoranu. Na meniju je domaća hrana, nacionalni specijaliteti: mlada jagnjetina ili teletina ispod sača, krompir ispod sača,potočna pastrmka,domaća pita…

Nakon ručka, opraštamo se od našeg domaćima i krećemo nazad. Očekivani povratak u Herceg Novi je u 18:30 časova.

 • Cijena

  Cijena aranžmana je 70.00 eura

  Djeca do 10 godina imaju popust 20%

U cijenu je uračunato:

 • Prevoz minibusem visoke turističke klase,
 • Piće.
 • Doručak.
 • Ručak.
 • Taksa nacionalnog parka.
 • Iznajmljivanje opreme.
 • Iznamljivanje skipera i čamca.
 • Osiguranje.

Za više pitanja kontaktirajte nas.