Program izleta

Kroz vijekove Trebinje je smatrano jednim od najljepših gradova Bosne i Hercegovine.

Polazak iz Herceg Novog je u  7:00 časova. Putovanje do Trebinja traje sat vremena. Nakon dolaska u Trebinje najprije obilazimo manastir Hercegovačka Gračanica, mjesto gdje je sahranjen čuveni pjesnik i diplomata, Jovan Dučić. Po obilasku Hercegovačke Gračanice i Arslanagića mosta, planirana je posjeta manastiru Tvrdoš gdje se zamonašio Sv. Vasilije. U manastiru je predvidjena i posjeta manastirske vinarije te degustacija čuvenih tvrdoških vina. Poslije obilaska manastira Tvrdoš   imamo  2 sata slobodnog vremena za obilazak starog grada, jedinstvene pijace,  parkova i nezaboravnu kafu ispod stogodišnjih platana.Trebinje napuštamo oko 12 časova i nastavljamo ka Dubrovniku.

Nekada velika sila Mediterana, slobodno grad-država, koji je svoj vrhunac dostigao u XV i XVI vijeku ima šta da pokaže. Grad za kojim je uzdisala princeza Dajana – Dubrovnik, „Biser Jadrana“   ( The Pearl of the Adriatic).

Očekivan  dolazak u Dubrovnik je oko 13:00 časova. Slobodno vrijeme u starom gradu je do 16:00 časova kada polazimo za Herceg Novi. Dolazak u Herceg novi oko 17h.

  • Cijena

    Cijena ovog izleta je 35.00 eura

U cijenu je uračunato:

  • Prevoz minibusom visoke turističke klase.
  • Osiguranje putnika.

Za više pitanja kontaktirajte nas.